Soul Experiences in het Akasha-Veld

Met Akasha Soul Experiences stappen we in het Akasha-Veld voor diepe transformatie. De Akasha is een energetische dimensie, een soort bibliotheek, waar alle informatie aan levenservaringen van alle zielen van het verleden, heden en toekomst samenkomen. Het bestaan van dit kosmische, collectieve veld is wetenschappelijk bewezen en de toegang tot dit Veld maakt het mogelijk om op diepere lagen verbindingen te leggen. Ervaringen met de Akasha dimensie helpen om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven en stappen te zetten op het pad dat leidt naar thuiskomen bij jezelf, bij wie je werkelijk bent. Via Akasha-readings, Healings en de verschillende paden die ik aanbied komen hogere helende frequenties je leven binnen en bewandel je jouw weg naar transformatie en bewustwording. 

 

Akasha Reading

In deze sessie maken maken we contact met het Akasha-Veld om uit jouw 'levensboek' of zielservaringen te 'lezen' en de inzichten te delen. Je ontvangt een geluidsopname van deze reading om vaker te beluisteren en zo de frequentie van de reading in je systeem te laten doorwerken.  Deze readings kunnen over allerlei thema's gaan zoals werk, relaties, zielsbestemming en voorouders.

 

Akasha Business Reading

In deze thema-reading leggen we de nadruk op jouw business en welke informatie en inzichten het Akasha-Veld heeft voor de groei van jouw business. We leggen hier verbanden tussen jouw business, jij als persoon en de rijkdom van zielservaringen die in het Akasha-Veld liggen opgeslagen. Met de verworven inzichten en helderheid kan jij de volgende stappen in jouw business zetten voor meer succes, afstemming en energie.

 

Akasha Healing

Deze energetische healing op afstand helpt je om met de energie vanuit het Akasha-Veld zaken in jouw systeem te helen. Deze behandeling duurt ongeveer een uur en we koppelen erna nog terug wat je ervaren hebt en welke boodschappen je ontvangen hebt. Het is een zeer krachtige energetische behandeling omdat de energie vanuit het Akasha-Veld van een hele hoge frequentie is. 

 

Workshop: Ontdek de Akasha Kronieken

Ervaar het Akasha-Veld door je eigen verbinding met het Akasha-Veld te ontwikkelen. In deze dagworkshop open jij je verbinding met de Akasha Kronieken en ga je op verschillende innerlijke ontdekkingsreizen. Je leert de Akasha Kronieken van jezelf leven en ook voor anderen. Het is een dag vol meditatie, innerlijke ontdekkingsreizen en ontspanning. Voor de eerstvolgende workshop zie de agenda. 

Akasha Soul Experience Paden

Pad van Inzicht

 

Op het 'Pad van Inzicht' maken we verbinding met het Akasha-Veld in een 3 weken traject om inzichten te verkrijgen op verschillende gebieden van je leven, zoals werk of relaties, maar ook de meer spirituele thema’s zoals zielsbestemming, vorige levens of voorouders. Dit pad is individueel en op afstand per telefoon/whatsapp. 

 

Pad van Inzicht traject:

  • Week 1: Soul Call, welke inzichten heb ik nodig?
  • Week 2: Soul Reading, het ontvangen van inzichten in je systeem.
  • Week 3: Soul Coaching, hoe integreer ik de inzichten verder in mijn leven?

Pad van Doorbraak

 

Het 'Pad van Doorbraak' is een 3 maanden-traject om een doorbraak te realiseren op het gebied van werk, relaties, en zielsbestemming zodat je meer helderheid, rust en ruimte in je leven ervaart. Dit is een individueel, uniek en persoonlijk pad en wordt op afstand begeleid. Aan het einde van dit Pad:

  • Heb je meerdere lagen van inzichten ontvangen via de Akasha Readings waardoor je patronen doorziet en doorbreekt 
  • Heb je losgelaten wat niet langer dient en heb je ruimte gecreërd voor het nieuwe met de Akasha Healing en Vuur Ceremonie
  • Heb je krachten, talenten en wijsheid in jezelf geactiveerd met de Soul Retrieval en kan je deze inzetten in je leven.
  • Heb je een manier geleerd hoe je met de taal van het Universum kan werken

Pad van Zelfliefde

 

Dit 3 maanden pad brengt je bij een vernieuwde ervaring van Zelfliefde. Je gaat ervaren hoe Zelfacceptatie voelt en hoe jij je Diepste Zelf kunt ondersteunen. We maken contact met de wijsheid van jouw ziel door dieper te verbinden met inzichten vanuit het Akasha-Veld en ook met de wijsheid van jouw eigen hart en buik. Door deze bewustwording vindt er diepe heling en transformatie plaats. Je maakt een innerlijke diepe duik, waarbij je je 'heilige' wonden gaat transformeren naar Zelfliefde. Je gaat de geïntegreerde wijsheid van je hart, hoofd en buik ervaren. Vanuit mijn afstemming op het Akasha-Veld en jouw levenspad genereer ik een persoonlijk afgestemd exclusief Pad van Zelfliefde wat ik begeleid via Zoom, telefoon en whatsapp. Aan het einde van dit Pad:

  • Ben je gestart met het transformeren van jouw 'Heilige wonden' om te dienen als portalen van persoonlijke en spirituele groei
  • Heb je ervaren wat afstemming van de wijsheid van jouw hart, buik en hoofd met jou doet en wat dit voor jou betekent in de praktijk
  • Ervaar je meer Zelfliefde en Zelf-acceptatie en weet je hoe je dit nog verder in je leven ontwikkelt

Na dit bijzondere Pad heb je zoveel nieuwe lagen van inzicht, wijsheid en liefde in jezelf ervaren, geheeld en getransformeerd dat dit een blijvende verandering is. Je ervaart een stevig fundament van Zelfliefde voor de rest van jouw leven.

 

Soul Experiences vanuit het Akasha-Veld voor meer inzicht, heling en transformatie. Je kunt kiezen voor losse readings, healing of trajecten.

Prijzen ex. BTW

In deze dag-workshop laat ik je kennismaken met de Akasha Kronieken, de tijdloze bibliotheek van de ziel. Het is een dag om meer over de Akasha Kronieken te leren en ook direct te ervaren. Het is een mooie dag vol innerlijke reizen, meditaties en spiritualiteit. 

Deze workshop is inclusief werkboek, thee/water en lunch en wordt verzorgd door Akashic Reader & Guide Cindy.

In onderstaande video leg ik je persoonlijk uit wat werken met het Akasha-Veld inhoudt. 

Akashic Leadership

Je kunt ook het Akasha-Veld ontdekken via het Akasha Leadership programma, om je intuitief leiderschap te versterken en te gaan leiden vanuit de oerwijsheid van het Veld.

 

Reviews Soul Experiences

Reviews

 

"Op een gegeven moment las ik op de website van Cindy over het Pad van Doorbraak. Dit resoneerde meteen met mij en dus schreef ik haar dat ik dit graag met haar zou willen gaan doen. En wow, wat een geweldig mooi pad heb ik mogen bewandelen. Zonder al teveel in de details te treden, heeft Cindy mij aan zo enorm veel verheldering en verlichting geholpen. Voor de duidelijkheid, zij is een resource en helpt je (verder) op weg, je doet het ‘werk’ echt zelf. Ze is een steun en toeverlaat voor, gedurende, en ook na het pad. Ik kan dit iedereen die ook maar ergens mee zit van harte aanraden! Nogmaals het is een super mooi pad, maar niet het makkelijkste. Wees bereid om het ‘werk’ dat voor je komt te liggen te doen, je weet niet altijd wat het zal zijn.

Ik heb inmiddels meerdere trajecten met Cindy mogen doen en kan haar echt van harte aanraden in alles wat ze aanbiedt. Cindy is een geweldige vrouw met enorm veel resources die haar begeleiden jou op jouw beste manier te helpen. Waar je je ook bevindt op je pad."

 

- Olaf M.-

 

"Vanaf het moment dat ik de stem van Cindy hoorde voelde het goed voor mij. Haar afstemming is zacht, zuiver, liefdevol, oprecht en veilig. Ik heb zowel het Pad van Inzicht als het Pad van Doorbraak gelopen onder de liefdevolle begeleiding van Cindy. Ik kwam bij Cindy omdat ik voor mijn gevoel stagneerde in het verder laten groeien van mijn praktijk voor lichaamswerk. Door deze paden te lopen en de bijzondere readings die ik heb mogen krijgen werd mij duidelijk dat ik hiervoor volledig in mijn zielsmissie te stappen heb, dit volledig te belichamen en hier volledig JA tegen te zeggen. Dit was en is een ongelofelijk bijzonder pad wat ik heb mogen lopen met de guidence van Cindy. Echt heel bijzonder en waardevol.

 

Op momenten liep ik tegen mezelf aan en werd ik geconfronteerd met mijn weerstand, ongeduld, ongemak, frustratie etc. In dit proces heeft Cindy mij met veel geduld begeleid waarin het mogelijk was om deze te transformeren naar vruchtbare grond, van stagnatie naar stroming.

 

Lieve Cindy ik ben je dankbaar om je geloof in mij en hoe je mij iets waardevols en moois in mezelf hebt laten zien en voelen. Soms voelt het nog onwerkelijk maar door je readings en de gevoelde inzichten weet ik dat het zo is en heb ik de courage om te gaan!"

 

- Moibe C.-

 

Follow the Call