Pad van Transformatie

Pad van Transformatie - Leef jouw Zielsbestemming

 

Dit magische Pad van Transformatie leid je in een periode van 6 maanden naar het leven van jouw Zielsbestemming. Deze ontdekkingstocht in bewustzijn brengt je naar diepe lagen van jouw ziel. Je ontdekt en leert over allerlei gebieden in jezelf die belangrijk zijn om jouw Zielsbestemming werkelijk te leven. Ook ga je ervaren in jezelf wat het betekent om werkelijk afgestemd te zijn op de verschillende intelligenties van het hart, het hoofd en de buik. Vanuit die afstemming zijn wonderen mogelijk! 

 

Dit Pad is gebaseerd op het werk rondom de Akasha Kronieken van Linda Howe, de nieuwste neurowetenschappen gecombineerd met oude wijsheidtradities, sjamanisme en mijn energetische afstemming op jouw ziel als Soul Coach.


Hoe bewandelen dit pad? 

 

In 6 maanden tijd ga je met een beperkte selecte groep medereizigers op innerlijke reis. Je leert je te verbinden met de Akasha Kronieken en gaat allerlei ervaringen opdoen in deze energetische dimensie. Je gaat ervaren hoe je lichaam, leiderschap, discipline en inzet nodig zijn om je werkelijk te laten leven. Daarnaast ga je de geïntegreerde wijsheid van je hart, hoofd en buik ervaren, zodat je wijze besluiten maakt die leiden tot succes en voorspoed. 

 

Aan het eind van dit Pad:

  • Kan je zelfstandig de Akasha Kronieken raadplegen voor raad, steun en inzichten
  • Heb je inzichten ontvangen in jouw zielsgeschiedenis en momenten van de waarheid
  • Heb je ervaren wat afstemming van de wijsheid van jouw hart, buik en hoofd met jou doet en hoe je hier gebruik van maakt
  • Ben je afgestemd op de blauwdruk van jouw ziel en leef je je Zielsbestemming

Na dit bijzondere Pad heb je krachtige pilaren in jezelf gebouwd om jouw grootste leven op te bouwen.  

 

Programma 'Pad van Transformatie':

Als we samen het Pad bewandelen zijn we gedurende het gehele pad samen in een energetische 'container',  een verbinding waarin heling, liefde en transformatie mogen plaatsvinden. Verder zijn er wekelijkse Zoomcalls. De volgende thema's passeren de revue op dit Pad:

  • Maand 1: Akasha introductie en het onderzoeken van je relatie met je lichaam als voertuig in dit leven
  • Maand 2: Jouw rol als schrijver van je eigen leven. Jouw leiderschap door tijden en levens heen.
  • Maand 3: Hoe discipline en verantwoordelijkheid bijdragen aan het leven van jouw grootste leven
  • Maand 4: Betrokkenheid van en compassie voor jouw ziel
  • Maand 5: Innerlijke afstemming van hart, hoofd en buik
  • Maand 6: De blauwdruk van je ziel ervaren

 

Ik ondersteun de transformatie van jou en de groep medereizigers met mijn energetische afstemming  voor inzicht, begeleiding en diep weten. Het Pad is volledig online en wordt via Zoom en Whatsapp ondersteund. 

 

Investering:

Pad van Transformatie: € 2500,- (excl BTW) 

 

Dit Pad bewerkstelligt diepgaande transformatie en vergt het nodige innerlijke werk en de verantwoordelijkheid hiervoor. Het is daarom enkel mogelijk om deel te nemen na een persoonlijk gesprek waarbij we samen onderzoeken of dit Pad passend is voor jou. Het is essentieel dat je energie en plezier voelt bij het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en de diepte in jezelf wilt ervaren. Het vraagt om tijd, doorzettingsvermogen, nieuwsgierigheid en compassie om dit Pad te bewandelen. 

 

Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de onderstaande knop.