Coaching

Coaching kan je helpen om jouw ongebaande paden te verkennen, jouw verdere potentieel en ongekende talenten te ondekken zodat je met plezier, passie en souplesse je leiderschap in de wereld zet. Ik coach jou in het contact maken met jezelf, je meerdere intelligenties en de wijsheid die je in je hebt. Dit gaat over werkelijk persoonlijk leiderschap gegrond in zelfkennis.

Ik werk intuïtief en ben geschoold als mBIT Master Coach waarbij ik diep inwerkende technieken en methoden inzet om jou in contact te brengen met jouw essentie, jouw authenticiteit. 

 

Leiderschapscoaching

 

Werk met mij samen om diepere lagen in jezelf aan te boren en je leiderschap verder te ontwikkelen. Op een intuitiëve manier werken we samen aan jouw uitdaging en onderzoeken we wat jou tegenhoudt. In dit traject raak je dieper verbonden met je hart, hoofd en lichaam voor jouw next-level leiderschap, waar het stroomt en je simpel en eenvoudig jouw resultaten behaalt.

We volgen hier een traject van minimaal 3 sessies van max 1,5 uur per sessie, welke we apart inplannen. Meerdere sessies zijn altijd mogelijk. 

 

Mentorship 1:1

 

In een periode van 6 maanden gaan we samen de diepte in en jouw ongebaande pad bewandelen met mij als jouw gids, coach en sparringspartner. Je hebt behoefte aan iemand die je helemaal ziet, weet welke talenten je hebt, en hoe je deze nog beter kunt benutten. Ook ben je bereid om je eigen 'blind spots' te gaan zien. In dit mentorship leer je om ook te leiden met die delen van jezelf die je tot nu toe ver verborgen hield voor alles en iedereen, zodat je echt authentiek in je kracht kan staan. Je overtuigingen, je waarden, je missie, het komt allemaal aan bod. En zo ga je ondervinden dat het allemaal makkelijk, easy, simpel en licht kan gaan. Het Nieuwe Leiderschap brengt je naar de gewenste resultaten en meer. En dat allemaal door het inzetten van jouw intelligenties, intuÏtie en eigen innerlijke wijsheid.

DIt programma maak ik op maat na een intake gesprek. 

 

Coaching sessies kunnen online zijn, per telefoon, fysiek wandelend in de natuur of op locatie.

Neem contact met me op om kennis te maken en de eerste sessie verder af te stemmen.