Bewustzijn Ceremonie

met de helende kracht van plantmedicijn

Met een groep gelijkgestemden naar jouw kern, in contact met de essentie. Dit weekend brengt je voorbij je gebaande paden en conditioneringen. Je ontvangt wijsheid en heling van het plantmedicijn om vervolgens te integreren in je hele systeem voor diepe transformatie.

De ceremonie, de groep, de natuur en het plantmedicijn helpen om te vertragen, te voelen, te helen. Zo groei je in bewustzijn en in jouw persoonlijke ontwikkeling. Er ontvouwt zich in deze ceremonie een uniek en bijzonder proces waar jij onderdeel van bent, met al je licht en donker, gewoon zoals je bent.

Voor je deelname aan deze 3-daagse is er een telefonische intake en ongeveer 2 weken na de ceremonie is er een gezamelijke online sessie ter ondersteuning van het integreren van de ontvangen inzichten.

Dit is een transformerende 3-daagse deep-dive met plantmedicijn met 2 overnachtingen op een fijne plek in de natuur in Zeeland met maximaal 10 deelnemers. Begeleiding door Michel en Cindy. Voor meer informatie over Michel zie: www.over-gave.nl

 

Data: 27-29 oktober 2023, zie de agenda om je aan te melden

Locatie: Finca Vrij Retreat Center in Scharendijke, Zeeland, Nederland