Een helende reis naar binnen

 

Het Pad naar Binnen, door de poorten van jouw verhalen, naar de Stilte in jezelf.  Tijdens deze persoonlijke innerlijke reizen gaan we op reis in jouw binnenste, jouw Zijn. We geven ons over aan dat wat zich aandient. Je hoeft alleen maar toe te staan om de reis te maken, want jouw lijf weet de weg. In deze persoonlijke ceremonies begeleid ik jou op je eigen innerlijke reis. Je wordt als het ware ondergedompeld in jezelf. Zo ervaar je dat je jezelf kunt dragen, en hervind je weer nieuwe krachten in jezelf. De persoonlijke reizen kunnen verschillende thema's hebben. Het kan gaan om het openen van je hart, hervinden van kracht, loslaten en opschonen van dat wat je niet meer dient. De basis van alle reizen is een diepe verbinding met jezelf en de heling die daaruit ontstaat.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens de ceremonie zullen we contact maken met jouw Hartsbewustzijn. Via muziek en geleide meditaties kom je steeds dieper in verbinding. We maken hierbij gebruik maken van de wijsheid van de Cacao-plant. In deze Cacao Ceremonie drinken we ceremoniële cacao, wat jou helpt om je hart te openen en de schoonheid in jezelf te ervaren. Ceremoniële cacao werkt somatisch. Het opent de kanalen voor energie, bewustzijn en wijsheid. Ook zorgt de cacao ervoor dat emoties kunnen worden verwerkt. Naast de meer spirituele effecten, bevat ceremoniële cacao ook veel voedzame ingrediënten die je lichaam en geest goed doen. Het helpt je om in de flow te komen. Langzaam kom je steeds meer in contact met je lichaam en geven we ons over aan dat wat zich aandient. Alles is goed. Energetisch ondersteun ik jou en help ik je in jouw proces met helende energie, kristallen, klanken, of geluiden. Soms beweeg ik de energie met de ratel of de drum. We werken samen op verschillende lagen van bewustzijn en lossen zo blokkades op. Het proces is een samenspel op het niveau van lichaam en ziel in verbinding met de magie van het leven. 

 

Voorbereiding & Afsluiting

Je bereid je voor door 4 uur van te voren niets meer te eten (water drinken is prima). Ook kan je je voorbereiden door een intentie te stellen voor jezelf. Waarom wil je de reis naar binnen maken? Wat hoop je te vinden? Waar ben je bang voor? Laat de rust al langzaam tot je komen door niet te veel te haasten, je niet bloot te stellen aan te veel social media, telefoon gesprekken of andere prikkels. Kies ervoor om jezelf en je systeem al in een ontvankelijke staat te brengen. Dit zal je reis ten goede komen. Na de ceremonie werkt de cacao nog lichtjes door, maar je kunt weer deelnemen aan het verkeer en andere activiteiten. Het is fijn als je jezelf de ruimte geeft om de integratie van de inzichten te verwerken in rust. Dus plan wat ruimte in voor jezelf om te kunnen ervaren en reflecteren op je innerlijke ontdekkingsreis. 

 

Jouw 1:1 persoonlijke cacao ceremonie is een 'heilig' moment, wat we met veel respect benaderen. Ik faciliteer deze ceremonies in een fijne ruimte, waar je geheel ontspannen op je persoonlijke innerlijke ontdekkingsreis kunt gaan. Neem hier contact met mij op voor een afspraak. Ook organiseer ik Cacao ceremonies in groepsverband, waarbij je met een kleine groep je eigen innerlijke reis maakt. Dit kan op aanvraag of zie  'Agenda' voor geplande Cacao groepsceremonies.

 

Cacao Ceremonie

€ 50,00

Cacao Ceremonie

€ 50,00

Een innerlijke helende reis met ceremoniële cacao, muziek en een geleide meditatie of ritueel.

Prijzen zijn ex. BTW