The mBIT Retreat

Wil je er even tussenuit, tot jezelf komen en ook in jezelf investeren? Dan is deze retreat-style training de ideale oplossing voor jou! In een prachtige omgeving in Tanzania leer jij werken met mBIT. Dit snijvlak van de laatste neurowetenschappen en oeroude wijsheid tradities brengt je bij het domein van je meerdere intelligenties: je hoofd, hart en buik. Je leert in deze training krachtige technieken om werkelijke transformaties te bewerkstelligen. In deze training maak je de reis van je hoofd naar je hart. Van denken naar voelen. Je leert ook te werken met je buikbrein, waar je de kracht ontdekt om echt in beweging te komen en door je beperkende overtuigingen heen te stappen. Meer informatie over de inhoud van de training zelf vind je hier.

 

De locatie

De intieme retreat locatie van deze training is een ware verborgen parel, aan de voet van Mount Meru. De lodge ligt aan de rand van de plaats Arusha in een oud Acacia- en Migunga-bos. In deze adembenemende tuin liggen prachtige banda's en kamers verscholen, met groot comfort en rust. Het is in deze 'Garden of Eden' waar je je even in een hemels avontuur waant, echt tot rust komt in jezelf, en ook nieuwe vaardigheden ontwikkelt. Je hoeft nergens aan te denken, want alles is volledig verzorgd. Liefdevolle verzorging en heerlijke maaltijden staan voor je klaar. Deze ervaring is wakker worden elke dag met de geluiden van de natuur en in de avond alle indrukken lekker laten bezinken terwijl je in de vlammen staart van het kampvuur....

 

Het programma

Het mBIT Retreat programma duurt 6 dagen. 

Dag 1: reisdag naar Kilimanjaro, airport pickup naar het retreat, overnachting op de retreat locatie.

Dag 2 t/m 5: mBIT groepstraining op de retreat locatie.

Dag 6: rust dag op het retreat met mogelijkheid tot massages, ontspanning, einde van de middag transport naar het vliegveld voor de vlucht terug naar huis.

 

Dit programma is inclusief:

- mBIT Coach Training en Certificatie (in het engels)  twv €1395,-

- 6 dagen verblijf full-board in een 4* boutique hotel

- airport shuttle

*exclusief vlucht, drank, persoonlijke uitgaves, massages, tips

 

Dit prijs voor dit retreat is €2495,-  

Zie de agenda voor de eerst volgende 'mBIT Retreat'. Mocht er geen mBIT Retreat aangeboden worden, laat dan je informatie achter bij 'contact' zodat je op de hoogte wordt gebracht van de volgende mBIT Retreat.