Cacao Thuisceremonie

Thuisceremonie met ceremoniële cacao

 

Wil je graag je hart weer openen? Je meer bezighouden met 'self-care'? Echt 'quality-time' beleven en ontspannen genieten?

Met een thuisceremonie breng je de magie van een cacao ceremonie in je leven en ervaar je hoe je daardoor terugkomt bij jezelf. Ik heb een speciaal pakket samengesteld waarmee jij thuis je eigen cacao-ceremonie kunt houden. Het is een hele fijne manier om diep te ontspannen en weer bij je hart en je gevoel te komen. In dit 'Thuisceremonie-pakket' zit alles wat je nodig hebt. Je ontvangt speciale hoogwaardige ceremoniële cacao, een e-boek met informatie en gidsing voor de cacao ceremonie zelf, een ingesproken geleide meditatie en een afspeellijst in Spotify met muziek om tijdens de ceremonie af te spelen. Een thuisceremonie kun je alleen doen, met je partner of samen met goede vrienden. 

Hoe gaat een thuisceremonie in zijn werk?

Aandacht... dit is het toverwoord voor een goede thuisceremonie. Aandacht bij elk stapje van het proces. Bij de voorbereidingen die je treft, bij het maken van je cacaodrank, bij het zetten van je intentie voor de ceremonie voor je eerste slok, bij het langzaam opdrinken, als je rustig gaat liggen of juist gaat bewegen. Het gaat om met aandacht te ervaren  welke sensaties je in je lichaam voelt, met aandacht bij de emoties die voorbij komen aanwezig te zijn. Ook het afsluiten van je ceremonie is een belangrijk stap om met aandacht te doen... 

Het is belangijk om een rustige en veilige omgeving te creëren waar je niet gestoord wordt en waar je alleen de focus op jezelf en je eigen ervaring kan richten. Verder is het fijn om het comfortabel te hebben; een fijn bedje, een extra dekentje, gedempt licht en kaarsjes aan en eventueel een blinddoek als je dat fijn vindt. In het e-boek vind je meer informatie hoe je de ceremonie kunt houden.

 

Ceremoniële Cacao

Voor de thuisceremonie ontvang je de 100% biologische pure cacao van het merk Ora Cacao. Deze ceremoniële cacao staat in de top 3 van beste ceremoniële cacao in de wereld en is het enige merk dat ceremoniële cacao uit Afrika (Tanzania) aanbiedt. Ik heb geweldige ervaringen met deze cacao in de live ceremonies en Ora Cacao heeft al duizenden mensen geholpen op hun pad naar heling en transformatie door de puurheid, kwaliteit, kracht en diepe werking van hun cacao. Er zijn verschillende cacao-blends die ik aanbied die je hier kunt kopen. 

Tantric Rose Blossom

Sensuele krachtige mix met cacao uit Tanzania, rozenblaadjes, damiana, sinaasappelschil en zoethout. Een echte hart-opener voor emotionele support & intimiteit

Mystical Mushroom

Krachtige mix van pure cacao bonen en medicinale paddestoelen voor een boost in je imuunsysteem. Grondend, voedend en kalmerend. 

Thriving Tanzania

100% biologische cacao-bonen uit Tanzania. Voor focus, helderheid en opgewekte stemming en perfect voor meditatie.

Thema Thuisceremonie

Het werkt het heel fijn om met een thema te werken tijdens een thuisceremonie. Dit helpt je bij het zetten van je intentie (dat waar je je aandacht op richt). Werken met een intentie helpt je bij het integreren van je ervaringen na de ceremonie. Ik heb verschillende thema ceremonies voor je uitgewerkt om uit te kiezen. Elk thema heeft een bijpassende cacao-blend.  Hieronder vind je een korte beschrijving van de verschillende thema thuisceremonies die te bestellen zijn:

 

Zelfliefde 

 

Luister naar de 'Pad van je Hart' meditatie terwijl je geniet van een kop 'Tantric Rose Blossom' cacao-blend. Met de bijpassende muziek laat je je zelfliefde groeien in deze ceremonie

 

 

Samen 

 

Doe samen met je partner dit ritueel en voel hoe de 'Tantric Rose Blossom' cacao jullie helpt dieper te verbinden. Geniet van de muziek en jullie samenzijn  

 

 

 

Seizoen

 

Volg de natuur en laat je inspireren door het seizoen. Beluister de speciale meditatie voor de tijd van het jaar samen met de bijpassende cacao-blend. Elk seizoen heeft een andere meditatie en soms ook een andere cacao-blend

binnenkort beschikbaar

Volle Maan

 

Een thuisceremonie om elke maand te doen als het Volle Maan is. Het is een periode om los te laten wat niet langer dient en dankbaarheid te voelen voor wat is. 'Thriving Tanzania' helpt je dit te ervaren. 

 

Voorouders

 

Met deze ceremonie verbind je je  met jouw wortels. Je maakt contact met je voorouders en het goede waar ze je mee voeden. 'Mystical Mushroom' is de cacao-blend die jou hierbij ondersteunt. 

 

 

Altaar

 

In deze thuisceremonie neem je plaats aan het Altaar wat zich bevindt in je hart. Deze bijzondere thuisceremonie brengt je diep in jezelf en helpt je om helderheid te ontvangen. 'Thriving Tanzania' cacao helpt je hierbij.

binnenkort beschikbaar

In dit pakket ontvang je de cacao-blend (voor 1 persoon en bij het pakket 'Samen' voor 2 personen), het e-boek 'Thuisceremonie met cacao', een geleide meditatie of ritueel en een Spotify afspeellijst. Je kunt direct aan de slag met dit set om je thuisceremonie te houden. De cacao wordt naar een fysiek adres opgestuurd en de digitale producten worden naar het opgegeven emailadres gestuurd.

Prijzen zijn ex. BTW