Service Excellence: inspireren vanuit het hart

Service Excellence: inspireren vanuit het hart

 

Deze 2-daagse training gaat diep in op het 'zijn' van Service Excellence en wat dit van jouw leiderschap vraagt. De ultieme klantbeleving gelinkt aan de kwaliteit van jouw leiderschap. Met ervaringsoefeningen en kennis van de laatste neuro-wetenschappen wordt je bewust van hoe jij Service Excellence in je organisatie kan neerzetten. Je eigen hart is hierin de sleutel. 

 

In deze training maken we de stap weg van het model, naar de praktijk waarin Service Excellence wordt gecreeërd, gevormd door de medewerkers die invulling geven aan de klantbeleving. Service Excellence is enkel mogelijk wanneer er op medewerkers-niveau een emotionele verbinding kan worden gemaakt met klanten. Ook is Service Excellence enkel mogelijk als er door de leiders in de organisatie een emotionele verbinding wordt aangegaan met deze medewerkers èn klanten. Het kunnen verbinden, ervaren, en daaraan de juiste oplossingen en acties verbinden is de basis van een uitzonderlijke klantbeleving. In de praktijk is hier oordeelsvermogen, emotionele intelligentie, creativiteit, moed en compassie doorslaggevend. Dit nieuwe perspectief op leiderschap en service is voor leiders van de toekomst, die inspirerend het verschil willen maken!

 

In deze training leer je:

  • de geheime sleutel tot Service Excellence achter het Service Excellence-model
  • over de neurowetenschappen achter emotionele connectie
  • hoe je anderen kunt inspireren via je eigen hart
  • handvatten hoe je anderen kunt inspireren om leiderschap te tonen in het creëren van die uitzonderlijke klantbeleving

 

Deze training word incompany gegeven voor organisaties  aan bijvoorbeeld directie, managementteams en andere afdelingen.

Daarnaast kun je je ook inschrijven voor deze training zie hiervoor de Agenda.  

 

Naam:                Service Excellence: inspireren vanuit het hart

Duur:                  2 dagen 

Investering:      595,- Euro per persoon (incl. BTW) / incompany op aanvraag