Service Excellence Coaching

Service Excellence Coaching

 

Service Excellence is de koers die jij met je organisatie vaart. Je hebt gekozen om in de arena met klanten, medewerkers en organisatie de omslag te maken naar een uitzonderlijke klantbeleving gebaseerd op positieve emotionele relaties. In je leiderschap weet je dat dit gaat om echte verbinding met je medewerkers en met je klanten. Emotionele verbinding als leidraad naar betere resultaten. Deze verbinding begint bij verbinding met jezelf. Hoe verleidelijk het ook is om je te richten op het managen van het 'hoe', je voelt aan alles dat het gaat om 'zijn' . Vanuit dit 'zijn' wil jij je medewerkers, teams en klanten inspireren om samen te creëren, voorbij het oude denken in efficiëntie en processen, en gebaseerd op dat wat echt belangrijk is. Uitzonderlijke service begint en eindigt in het hart. Service Excellence vertaalt zich dan ook naar krachtig persoonlijk leiderschap. Dit is de weg van leiden met oprechte aandacht, bewustwording en inspiratie. 

 

Als 'Service Excellence'-gids loop ik graag naast je in deze uitdaging op het speelveld van leiderschap, medewerkers, klanten, doelstellingen en resultaten. De focus in deze coaching ligt op jouw persoonlijke leiderschapsontwikkeling en hoe dat een wezenlijk verschil maakt bij het varen van de koers van Service Excellence voor jezelf, je team en jouw organisatie. 

 

Service Excellence Coaching is maatwerk. Afhankelijk van de vraag, situatie, organisatie en volwassenheid van de Service Excellence implementatie bied ik een passend leiderschaps- en coachingstraject aan. Neem contact met me op voor een vrijblijvend intake gesprek via onderstaande knop.