Je Echte Versie 

Training: 'Je Echte Versie'

 

Je Echte Versie’ is een transformerende tweedaagse workshop waar je een boost ontvangt om met je unieke passie, daadkracht en creativiteit een leven vol voldoening, geluk en wijsheid te creëren. Deze workshop is voor jou als je voelt dat er meer in zit dan er nu uitkomt en dat het NU tijd is om hier mee aan de slag te gaan. Je wilt graag meer voldoening en succes in je leven, je hart volgen en het pad van succes, liefde en wijsheid belopen. 

 

Dit vraagt om JA zeggen! De strategieën die ik je aanbied zijn eenvoudig en diepgaand en worden bevestigd door de neuro-wetenschappen en oude wijsheidstradities. Ik help je graag om je echte versie van jezelf te zijn. Zolang je maar JA zegt tegen het avontuur. Deze twee-daagse zit vol met inspiratie en prachtige technieken om de echte versie van jezelf te durven zijn. Want je kunt het allang al. Wat je voor deze investering terug krijgt is echt ‘priceless’... Een leven met passie, voldoening en wijsheid zodat jij de beste versie van jezelf kan en durft te zijn.

 

Dit is de uitgesproken kans om:

  • Zelfsabotage op te heffen
  • Te leven vanuit je passie, je creativiteit en daadkracht
  • Alle know-how die in je lichaam ligt opgeslagen te gebruiken om een succesvol leven te creëren
  • Eenvoudige strategieën te leren om voor altijd invloed te hebben op wat er gebeurt
  • De drie pilaren van wijsheid te integreren in jouw leven/werk

 

Elke dag kan de laatste zijn! Er is een verschil tussen een passievol geïnspireerd leven en een alledaags leven. Het verschil tussen dromen en doen! Iedereen heeft dromen. Niet iedereen doet. Iedereen kent ook zelfsabotage. We vertellen onszelf dat we het niet verdienen, niet goed genoeg zijn, teveel moeite is etc. Ons interne stemmetje heeft dan of te veel stem of is dermate verbonden met je hart en/of buik dat het voelt alsof er geen andere weg is. Terwijl ons zuivere hart en buik niet gehoord wordt.

Maar de weg was er altijd al. De vraag is: Kies jij ook de weg?

 

Het Resultaat

We gaan 2 dagen lang werken aan je dromen en het doorbreken van jouw blokkades. Je werkt met de benodigde tools zodat je naar huis gaat met inspiratie, daadkracht & motivatie, en een stappenplan voor succes. Je zult uit je comfort-zone stappen en meer dan ooit je passie, creativiteit en daadkracht verbinden met je eigen leven. We gaan samen de weg naar succes en overvloed vrijmaken. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is het pad te belopen, want het pad is er al!

 

★Creëer Balans Tussen Je 3 Breinen

★Leven Vanuit Je Hart Met Passie

★Zelfsabotage Oplossen

★Maak een Plan voor Succes

★Loslaten Van Beperkende Overtuigingen 

★De Echte Versie Van Jezelf Durven Zijn

★Je Potentieel Vervullen

★Leven Vanuit Wie Je Werkelijk Diep Van Binnen Bent  

★Jouw Innerlijke Kracht Ontdekken

 

Aanbieding:  € 595,-  p.p. (Incl btw)

Jouw deelname bestaat uit:

  • Toegang tot twee dagen workshops op een bijzondere locatie
  • Lekkere lunch op beide dagen, koffie, thee & water
  • Toegang tot audio bestanden van de processen tijdens de workshop

 

Data: zie agenda         

Reserveer jouw plaats via de Agenda