De Droom

Gepubliceerd op 21 juni 2023 om 12:23

De Droom

 

Ik heb een Droom.

Dat had ik al als kind.

Van een wereld waarin liefde, verbinding, vreugde en vrede de dagelijkse realiteit is.

Waarin mensen, dieren, planten leven in harmonie.

Ongeacht afkomst, kleur, talenten, verschillen.

Een wereldse explosie van diversiteit en uniekheid in een vreugdevolle samenhang.

Het is de droom die zingt in mijn hart.

 

Er zijn tijden geweest dat ik de droom vergeten was.

Dat ik zo bedolven was onder illusies en bedrog, in schaamte en zelfontkenning

Dat ik de Droom niet meer hoorde.

Ik was volledig opgenomen in het spel. Het spel hier op Aarde. Met al zijn spelregels en vermaak.

Althans dat dacht ik.

Nu weet ik dat de Droom er altijd was en er altijd zal zijn.

Dat de Droom leeft, door mij heen, ook op de momenten dat ik dacht het vergeten te zijn.

Niets in minder waar.

De Droom is er. In het NU.

 

Voor mij brengt de Droom me naar een plek waar ik me thuis voel. Tanzania. De mensen, de natuur, de taal, de ogenschijnlijke drukte, maar de rust die onder alles stroomt. De afstemming op de natuur, op de hartslag van de Aarde. Ik heb er de liefde gevonden, gedanst met de uitersten van het leven, ontvangen en gegeven, gehuild en gelachen. Deze plek heb ik uitgekozen om mijn Droom te verankeren. Om de frequentie te laten landen. In het hier en NU. Op een fysieke plek. Het is tijd.  

 

De Droom is een frequentie. Het is een vibratie van Liefde. Het gaat niet om hoe het er concreet uit ziet. Het gaat om de ervaring van deze vibratie. Dat neem je waar met je zintuigen, en met nog zoveel meer. Je neemt het waar met je wezen, met ‘zintuigen’ die voorbijgaan aan horen, zien, ruiken, proeven, voelen. Dan ontstaat de situatie dat er geen woorden zijn voor wat je ervaart. En het is zo echt. Zo waar. Het is die frequentie die ons laat voelen waar we werkelijk Thuis zijn. Het klinkt door in het lied in onze zielen die ons naar Huis blijft roepen. Zachtjes en zonder druk. Het is de melodie van de frequentie van Liefde. En wanneer je op zoekt gaat, wanneer je de roep volgt, dan open je jezelf voor deze frequentie. De diepe resonantie met deze frequentie raakt je als pure Waarheid. Onmiskenbaar dringt het door lagen en lagen van illusie en ontkenning. De resonantie van JOU, van wie je werkelijk bent. Ineens… tot de kern.

 

De Droom inspireert me tot reizen, retreats, trails, quests en trainingen naar Tanzania. Allerlei vormen om op Soul Expeditie te gaan. Om werkelijk te bewegen, te openen en JA te zeggen op het leven…  Ik ontvang mensen en neem ze mee om de melodie te kunnen horen en de frequentie van Thuis te ervaren. Zodat ze thuiskomen. In de Droom. In het hier en NU. Want 'Home is a Frequency'.

Welcome HOME....