Diving Deep

Gepubliceerd op 15 september 2023 om 12:19

Akashic Leadership: Diving Deep in the Akashic Ocean

 

Eind augustus was het dan eindelijk zo ver; de kick-off van het Akashic Leadership programma met een tweedaagse ‘Deep dive’ workshop. Het was me wat. De hele voorbereiding van de afgelopen maanden al. Het zou een online programma zijn. Dat werd het dus niet. En toch is het wel van start gegaan. In een ander jasje dan. Een veel beter passend jasje! Het is een combinatie geworden tussen live en online waar we in 3 maanden tijd een stevige ‘Akasha-spier’ trainen.

Huh, wat is dat? Hoor ik je denken… Deze training is bedoeld om je eigen stevige verbinding te creëren met het Akasha-Veld. We zijn allemaal in verbinding met dit Veld. Elk mens wat leeft op deze aarde. De meeste mensen ervaren het niet bewust. En gebruiken die verbinding dan ook niet actief in hun leven. Maar je kunt hier wel bewust contact mee maken. En in die verbinding kun je groeien, leren, en ontdekken. Het Akasha-Veld heeft namelijk alle informatie van verleden, heden en van toekomstige paden en mogelijkheden. Dat is niet hetzelfde als de toekomst voorspellen, want de toekomst staat niet vast. Wel herinner je waar het werkelijk om gaat in jouw leven, en daarmee schep je de toekomst die je werkelijk verlangt. In deze training ga je diep in het ‘herinneren’. Je gaat informatie over gebeurtenissen in het verleden opnieuw her-inneren, en via dat inzicht in het hier en nu je leiderschap naar het next-level brengen. En dat is letterlijk. Het Akasha Veld heeft een hogere vibratie. Jij maakt jezelf beschikbaar op die hogere frequentie. De Deep Dive workshop legt hiervoor een stevig fundament om dit te kunnen. Het is het eigen maken en het verankeren van jouw eigen nieuwe neurologisch paden van verbinding met het Veld om zo de informatie helder en duidelijk te kunnen ontvangen en in te zetten in het hier en nu.

Spannend was het wel. Uiteindelijk heb ik 3 moedige leiders mogen ontvangen. Zij durfden het aan om echt met mij in het diepe te springen. Om deze eerste editie samen te beleven. We hebben samen een enorme energie weten te kanaliseren deze dagen. Samen wonderen ervaren. Diep gevoeld en geheeld. Helder licht laten schijnen vanuit de diepste kern. De frequenties laten indalen en uitstralen… En natuurlijk hebben we de ‘Akasha-spier’ echt getraind. Aan het einde van de tweede dag van de workshop kon iedereen in de groep onmiddellijk verbinden met het Veld. Direct intappen op al dat enorme potentieel, licht, liefde en heling die er beschikbaar is. Wow. Ik kan niet anders zeggen. Wat een prachtige reis was deze Deep-dive… Trots op de reizigers, trots op mezelf… Dankbaar voor alles wat mocht zijn deze twee dagen…

We reizen nu verder in ons online format. Er is van alles in beweging gezet. Het trainen van deze verbinding gaat verder, verdiept, en brengt nieuwe inzichten. Later deze maand komen we online samen om de volgende stap te zetten. De verbinding met het Veld in ons werk door ons heen laten komen… Ontdekken hoe dit dienend is voor iedereen. Ervaren hoe jij zelf als kanaal kan fungeren en daarmee de hogere frequenties belichaamt, in het hier en nu. En zo de toekomst schept, vormgeeft, en liefhebt… Remember the future…. 

De volgende editie komt er binnenkort aan. Heb je interesse om onderdeel te zijn van deze groep Akashic Leaders, die vanuit helderheid en bewustzijn bewegen en de toekomst creëren? Ik nodig je uit om samen op deze reis te gaan en werkelijk thuis te komen bij jezelf.