1:1 Nurturing Presence Retreat

Nurturing Presence

Helende, voedende aanwezigheid... Stilstaan bij wat jou werkelijk drijft, stuurt. Bewust worden wat er door jou heen stroomt, wat er in expressie wordt gebracht. In aanwezigheid van jezelf het pad naar binnen bewandelen door de poorten van jouw leven, jouw verhalen, jouw vreugde en jouw pijn, naar de Stilte in jezelf. In contact met de diepe kern van oneindigheid die in jouw leeft.

 

Tijdens deze persoonlijke innerlijke reizen gaan we op reis in jouw binnenste, jouw Zijn. We geven ons over aan dat wat zich aandient. Je hoeft alleen maar toe te staan om de reis te maken, want jouw lijf weet de weg. In deze persoonlijke ceremonie begeleid ik jou op je eigen innerlijke reis. Je wordt als het ware ondergedompeld in jezelf. Zo ervaar je dat je jezelf kunt dragen, en hervind je weer nieuwe krachten in jezelf. De persoonlijke reizen kunnen verschillende thema's hebben. Het kan gaan om het openen van je hart, terughalen van krachten en zielsdelen, loslaten en opschonen van dat wat je niet meer dient. De basis van alle reizen is een diepe verbinding met jezelf ervaren.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens de Reis zullen we contact maken met de diepere lagen van jouw zijn door te verbinden met jouw bewustzijn. Op verschillende manieren maken we contact met jouw lichaam, jouw bewustzijn en eigen wijsheid. Ademhaling, muziek, geleide meditaties en visualisaties, reflecties, creatieve processen, inspiratie vanuit de natuur, systemische inzichten en ervaringen, het leidt je steeds naar een diepere verbinding en aanwezigheid.

Bij je persoonlijke innerlijke reis kunnen we ook gebruik maken ceremoniele cacao. Het opent de kanalen voor energie, bewustzijn en wijsheid. Ook zorgt de cacao ervoor dat emoties kunnen worden verwerkt. Het helpt je om in de flow te komen.  Langzaam kom je steeds meer in contact met je lichaam. Daarna geven we ons over aan dat wat zich aandient en werken we intuitief samen op verschillende lagen van bewustzijn. We openen en komen aan in Nurturing Presence.

 

1:1 Nurturing Presence Retreat is een belangrijke stap in jouw ontwikkeling als leider. De kwaliteit van jouw aanwezigheid bepaalt voor een groot deel de kwaliteit van jouw leiderschap. Deze ceremonies faciliteer ik in een hele fijne zachte ruimte, waar je in alle vrijheid en veiligheid jouw nurturing presence kan onderzoeken en ervaren. 

Data: in overleg in te plannen, neem hier contact met mij op voor jou 1:1 retreat.

Innerlijke reizen met meerdere personen op aanvraag.