Relax & Rewire Retreat

Wil je er even tussenuit, tot jezelf komen en ook in jezelf investeren en jezelf resetten? Dan is deze retreat-style training de ideale oplossing voor jou! In een prachtige omgeving in Tanzania leer jij werken met je lichaam en mindset. Je ontdekt de wereld van 'mBIT': multiple brains integration techniques. Dit snijvlak van de laatste neurowetenschappen en oeroude wijsheid tradities brengt je bij het domein van je meerdere intelligenties: je hoofd, hart en buik. Je leert in deze training krachtige technieken om werkelijke transformaties - to rewire yourself - te bewerkstelligen. In deze training maak je de reis van je hoofd naar je hart. Van denken naar voelen. Je leert ook te werken met je buikbrein, waar je de kracht ontdekt om echt in beweging te komen en door je beperkende overtuigingen heen te stappen. Deze week staat in het teken van echt voor jezelf kiezen. Door de andere omgeving, de nieuwe perspectieven en inzichten zal je krachtiger en meer in contact met jezelf terugkeren naar huis om al je inzichten te integreren en toe te passen in je leven.

 

De locatie

De intieme retreat locatie van deze training is een ware verborgen parel, aan de voet van Mount Meru. De lodge ligt aan de rand van de plaats Arusha in een oud Acacia- en Migunga-bos. In deze adembenemende tuin liggen prachtige banda's en kamers verscholen, met groot comfort en rust. Het is in deze 'Garden of Eden' waar je je even in een hemels avontuur waant, echt tot rust komt in jezelf, en ook nieuwe vaardigheden ontwikkelt. Je hoeft nergens aan te denken, want alles is volledig verzorgd. Liefdevolle verzorging en heerlijke maaltijden staan voor je klaar. Deze ervaring is wakker worden elke dag met de geluiden van de natuur en in de avond alle indrukken lekker laten bezinken terwijl je in de vlammen staart van het kampvuur....

 

Het programma

Het Relax & Rewire programma is een weekprogramma. 

Dag 1: reisdag naar Kilimanjaro, airport pickup naar het retreat, overnachting op de retreat locatie.

Dag 2-5: mBIT groepstraining op de retreat locatie.

Dag 6-8: rust dagen op het retreat met mogelijkheid tot massages, ontspanning bij het zwembad, excursies in de omgeving. Op de dag van vertrek wordt je naar het vliegveld gebracht voor de vlucht terug naar huis.

Excursies in de omgeving zijn bijvoorbeeld: dagtour Arusha, bezoek aan een van de nationale parken voor een safari, bezoek aan de Maasai, bezoek aan de Hot Springs of een mooie wandeling naar de waterval. Prijzen op aanvraag. Ook is het mogelijk om een cacao ceremonie, energetische behandeling of reading bij te boeken. 

 

Dit programma is inclusief:

- mBIT Coach Training en Certificatie (in het engels)

- 7 dagen verblijf full-board in een 4* boutique hotel

- airport transfers

*exclusief vlucht, drank, persoonlijke uitgaves, massages, tips, excursies in de omgeving

 

Dit prijs voor dit retreat is €2499,-  

Zie de agenda voor de eerst volgende Relax & Rewire Retreat'.